Hola creatieve en communicatieve koffieliefhebber!

Meer dan 50 jaar Specialty Coffee ervaring in een 2024+ vorm kunnen gieten is jouw kracht en expertise en daarom wil ik graag met je in gesprek.

BOOT Koffie
zoekt namelijk een leuke collega voor onze communicatie en multimedia.

Dankzij jouw input en werk kunnen onze vaste, en zéker ook nieuwe, klanten ervaren wat BOOT Koffie betekent en hoe wij onze koers varen. Vanaf de start van BOOT Koffie in 1973, kopen en branden wij alleen koffie van hoge kwaliteit (SCA-score 84 +) van 1 plantage of vanuit 1 land. Met volle passie en toewijding richten wij ons op het hele proces van plantage tot tas. Wij communiceren eerlijk, helder en duidelijk dat wij leverancier zijn van de beste koffiesoorten waarmee wij mensen blij maken door de hele keten op het gebied van smaak, klimaat en welvaart. Zorg dragen voor mens en milieu zit in het DNA van BOOT Koffie. We hebben een voorbeeldfunctie en varen onze koers met open vizier voor verbetering waarbij wij ons laten inspireren door iedereen die een hart heeft voor het creëren van een mooiere wereld.

Je talenten en creativiteit kunnen inzetten is belangrijk. Veel van de BOOT crew zijn begonnen in onze bar & winkel en zijn nu trainer, accountmanager, inkoper groene koffie of directeur. Door jóuw creatieve talent kunnen we nog duidelijker maken wie BOOT Koffie is en wat we doen om onze missie waar te maken. Voel je je thuis in een eigenzinnig en divers team in een (koffie)wereld waarin we veel uitdagingen hebben? Het is goed als je het vermogen hebt om vanuit meer invalshoeken te beschouwen, andere kennis te benutten of het simpelweg gewoon even niet te weten. Dat leidt uiteindelijk tot mooiere uitkomsten en betere oplossingen.

Jij schrijft, maakt en redigeert tekst, beeld en video. Je geeft de zoekstrategie vorm. (ben je SEO expert en kun je goed analyseren?). Je adviseert over de optimalisatie van de website en de huisstijl en bewaakt deze stijl in de tijd van nu en de toekomst. Verder beheer je ook de Social Media en (mail) campagnes.

Waar mag jij op rekenen?

• Aantal uren: 24 – 32 uur

• Een passend salaris en goede secundaire voorwaarden

• Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;

• Locatie: Branderij en kantoor in Baarn

• 23 collega's die van jou kunnen leren en jij van hen

• Altijd fantastische koffie tijdens je werk en thuis

Zie jij jezelf in deze functie? Stuur je motivatie en CV naar darja@bootkoffie.nl, zodat ik je kan uitnodigen voor een tas koffie.

Tot dan!
Hartelijke groeten,
Darja Koster