We zullen je de komende tijd af en toe meenemen achter de schermen en je voorstellen aan het Boot Koffie team. We beginnen bij Lennard, onze creatieve duizendpoot! Hij is Art Director & Online Marketeer.

Wie ben je en wat is jouw functie bij Boot?
Ik ben Lennard Woering. Mijn rol als freelance ondersteuner bij Boot omvat verschillende aspecten van marketing en communicatie, waaronder het promoten van Boot Koffie en het beheren van onze online aanwezigheid.

Waarom werk je met koffie?
Ik wil graag werken met een eerlijk product en een leuk team. Je weet gewoon dat het goed zit bij BOOT. De koffie komt direct van de boer en is met respect voor mens, dier en milieu verbouwd. En daarbij komt dat de koffie gewoon ontzettend lekker is.

Wat is jouw meest memorabele moment als koffie professional?
Een flink aantal jaren geleden kreeg ik toestemming van Barend Boot op mijn vraag om het contactformulier op de toenmalige website om te bouwen tot bestelformulier. Al snel begonnen klanten hun koffiebestellingen te plaatsen en wisten we het zeker. Er moest en zou een webwinkel komen. Inmiddels is deze webwinkel uitgegroeid tot een online omgeving waar consumenten en zakelijke klanten dagelijks hun koffie en aanverwante artikelen bestellen. Daar ben ik best trots op!

Wat is naar jouw mening een koffie die iedereen moet proberen?
Ik vind dat je niet bij 1 koffiesoort moet blijven. Er is zoveel moois en bijzonders te proeven. Wel kan ik je verklappen dat de Java Espresso, mijn "Go to" koffie is. De pittige, stevige en volle smaak spreekt mij enorm aan. Die moet je echt een keer proeven