Winkelwagen

Blog

Het Boot Koffiespel - en de winnaars zijn ...

Uit de vele goede deelnames heeft Barend Boot willekeurig de winnaars geselecteerd van de prachtige mede door Jura mogelijk gemaakte koffieprijzen. Kijk hier of jij gewonnen hebt.

Lees verderHet Boot Koffiespel - en de winnaars zijn ...
Ratibor Hartmann en Tessie Palacios

Ik heb zoveel mooie herinneringen en beelden. Ik vertel jullie daarom graag over deze koffieboer en -boerin.

Ratibor en Tessie van Finca Hartmann zijn een stel en hebben net de eerste prijs in ‘de Best of Panama’ van de Geisha Natural gewonnen. Jarenlang leken ze een beetje afstand te houden van de koffie competities. Zij zijn ongelooflijk bescheiden, introverte en zeer hardwerkende mensen.

Lees verderRatibor Hartmann en Tessie Palacios
SPEEL HET BOOT KOFFIESPEL

Ga naar www.bootkoffiespel.nl en beantwoord de 3 vragen van het Boot Koffiespel en maak kans op een Jura E8 Dark Inox espressomachine + 1 jaar gratis koffie t.w.v. € 1585,00 of vele andere mooie prijzen! Doe zo vaak mee als je wilt! Weet jij de juiste antwoorden?

Lees verderSPEEL HET BOOT KOFFIESPEL
Heimwee naar geur - Artikel koffieTcacao nr. 35

Net nog voor de lockdown besluit ik op de valreep naar Colombia af te reizen voor een koffieproeverij in het kader van ons Coffee for Peace-project. Ik ben uitgenodigd als hoofdjurylid te fungeren van een panel met ervaren, mondige proevers. Een eer en een plezier, want vooral discussiëren en samen interpreteren van smaakprofielen vind ik ronduit fascinerend. Het evenement wordt gehouden op een prachtige hacienda niet al te ver van Medellín. Aan het einde van het koffiegelag, na zo’n drie dagen intens ruiken en slurpen, volgt de veiling van de allerbeste lots. In de veilingzaal beland ik in een waarachtig Colombiaans pandemonium. Achterin zo’n zestig jubelende koffieboeren uit schilderachtige dorpen zoals Caicedo en Urrao en voorin ruim twintig ietwat beduusde internationale koffieproevers. En dan begint de veiling!

Lees verderHeimwee naar geur - Artikel koffieTcacao nr. 35
Het proefmoment van Colombia Kachalu Organic
De nieuwe oogst Kachalu koffie staat klaar! Het is februari, een spannend moment. In Colombia heeft de Kachalu coöperatie voor Boot koffie enkele speciale koffie lots op extra hoge kwaliteit geselecteerd. Deze specialty kwaliteit staat onder koffienerds bekend als “84+” (gebaseerd op een internationaal erkende gestandaardiseerde puntentelling voor de kwaliteit, smaak en geur van koffiebonen). Boot koffie betaalt de koffieboeren een extra bonus voor hogere kwaliteit koffiebonen.
Lees verderHet proefmoment van Colombia Kachalu Organic
Gemak. Eenvoud. Altijd kwaliteit. Boot Koffie ESE Servings / pads / sachets
Wil jij gemak, eenvoud en altijd kwaliteit? Tas na tas, iedere keer weer een perfecte (cafeïnevrije) espresso? Gemak. Eenvoud. Altijd kwaliteit. Boot Koffie ESE Servings / pads / sachets.
Lees verderGemak. Eenvoud. Altijd kwaliteit. Boot Koffie ESE Servings / pads / sachets

Producten 49 tot 54 van 70 in totaal

Toon per pagina