Winkelwagen

Blog

Koffieboer Ricardo Koyner bezoekt Boot Branderij en koffiewinkel Baarn

“Waar kun je meemaken dat de koffieboer van ver weg jou in je eigen winkel en branderij komt opzoeken? Juist, bij Boot Koffie!”, straalt Barend Boot trots. Nadat wij dit jaar al bezoekjes van koffieboeren uit Rwanda en Bolivia hebben gehad (binnenkort komt hun koffie beschikbaar!), is onze vriend en bekende koffieboer Ricardo Koyner uit Panama op bezoek. Onze topper Panamaria komt van zijn Finca. Zaterdag bezocht hij de Boot koffiewinkel Baarn en onze branderij in Amersfoort.

Lees verderKoffieboer Ricardo Koyner bezoekt Boot Branderij en koffiewinkel Baarn
Barend gaat weer op zoek naar Colombiaanse koffie!
Volgende week gaat Barend Boot naar Colombia voor een koffiepresentatie en cupping van het belangwekkende koffie- en vredesinitiatief Coffee for Peace.
Lees verderBarend gaat weer op zoek naar Colombiaanse koffie!
Het geluk van goede koffie
Het geluk van goede koffie - De economie draait weer op volle toeren. In duizenden bedrijven in het Gooi, de Vechtstreek en Eemland wordt dagelijks hard gewerkt aan het perfecte product. Elke maandag doet de redactie verslag van een bezoek aan een van deze ondernemingen. Vandaag: Boot Koffie.
Lees verderHet geluk van goede koffie
Hoe maak je de lekkerste koffie?
Het maken van een lekker tas koffie is vrij simpel en doe je gewoon thuis! Er zijn verschillende manieren om een lekkere koffie te zetten. Lees hieronder wat je hiervoor nodig hebt.
Lees verderHoe maak je de lekkerste koffie?
De nieuwe webwinkel van BOOT is live!
De nieuwe webwinkel van BOOT is live! Er zijn daarom de komende maand mooie koffieprijzen te winnen, omdat wij met veel trots kunnen vertellen dat de nieuwe webwinkel www.bootkoffie.be live is! Lees onze nieuwsberichten over de missie van Boot (geluk door smaak) en het streven om de koffieboer een eerlijke prijs te betalen en daarmee een perspectief op lange termijn te bieden. Maar ook over de introductie van onze nieuwe koffies, recepten of kies en bestel gewoon nog eenvoudiger jouw favoriete BOOT Koffie.
Lees verderDe nieuwe webwinkel van BOOT is live!
Barend werkt mee aan totstandkoming boek - Een eerlijke prijs voor de koffieboer
Barend Boot heeft met Boot Koffie een missie; "Een eerlijke prijs voor de koffieboer". Om deze reden werkt hij dan ook graag mee aan de totstandkoming van het boek "De prijs van mijn koffie".
Lees verderBarend werkt mee aan totstandkoming boek - Een eerlijke prijs voor de koffieboer

Producten 61 tot 66 van 70 in totaal

Toon per pagina